Behandling med MASSAGE

Dybtgående massage som løsner og lindrer.

Du får en individuelt tilrettelagt massage, for eksempel sportsmassage, wellness massage, kropsterapi, Hot Stone Terapi, ansigts- og hovedbundsmassage, dybdegående massage og/eller triggerpunkt massage, som vi kombinerer, alt efter dit behov. Desuden kan jeg tilbyde en massage, som tager udgangspunkt i Dr. Hauschka massagen. Det er en helhedsorienteret massage, som virker både afslappende og vitaliserende.
Massagegrebene er blide og rytmiske strøg med olie og dybere massage på spændte områder og triggerpunkter, der understøtter kroppen i at finde balancen i dens rytmiske funktioner; åndedræt og hjerterytme, løsner muskelspændinger og stimulerer på den måde de naturlige helingsprocesser, som findes i ethvert menneske.
Massagen virker dybdeafspændende og giver en generel forbedring af blodcirkulationen. Massage kan have en langsigtet virkning over en serie behandlinger, hvor vi planlægger et fokusforløb, men kan med fordel også bruges som enkeltstående afslapnings– og antistress-behandling. Har du et akut opstået problem – f.eks. et hold i nakken eller en dårlig skulder – anbefaler jeg behandling med Bowtech Bowen Terapi eller, hvis det er mere psykisk relateret, vil jeg anbefale Tankefeltterapi / EFT tapping.
En behandling med massage hjælper ofte til, at man får en bedre kontakt til sig selv og sin krop.
Da massagen aktiverer alle livsprocesserne i kroppen, kan den virke vitaliserende efter længere tids sygdom, eller hvis du for nyligt har fået foretaget operation, og være en værdifuld støtte i en livskrise.

Organmassage – når kroppen er i ubalance

Når kroppen er i ubalance og viser tegn på sygdom vil et eller flere organer være involveret, enten som årsag til ubalancen eller fordi organet må arbejde mere for at kompensere.
Til en behandling med Dr. Hauschka massage kan der indgå massage af de involverede organer. Massagegrebene er helt overfladiske strøg ovenpå organet og virker igennem kroppens bindevæv på væske- systemet, billedlig talt som når man kaster en sten i vandet og ringene
breder sig.

webformatIMG_6133
webformatIMG_5392
klinik kopi