UDTALELSER

“Jeg kom til Sophie i starten af 2016, med astma, og har siden været til ti Bowtech behandlinger fordelt over fire måneder. I løbet af perioden er mit Peak Flow steget fra 350 til 420, og jeg er helt stoppet med at tage den astmamedicin, jeg før tog både morgen og aften, og inden sport.

Jeg har været rigtig glad for at gå ved Sophie, hun har hele tiden været opmærksom og forstående, og god til at forklare hvorfor og hvordan de forskellige greb og øvelser virker. Hun har været god til at give mig teknikker til selvhjælp, ikke kun fra bowtech men også fra tankefeltterapi og yoga.

Hele tiden har jeg følt mig velkommen, og der har været en behagelig stemning uanset hvilke lokaler vi har været i. Sophie er et herligt og dygtigt menneske, og jeg kan kun anbefale hende som behandler!”
-Mathilde Mai (19)

“Jeg kontaktede Sophie, fordi jeg havde optræk til blærebetændelse. Under hendes kyndige og omsorgsfulde hænder, blev min krop gennemarbejdet. De lette bowen-greb fandt ind til mine smertepunkter og forløste dem stille og blidt. Sophie lavede også et nyre-greb og det må have været meget effektfuldt, for min blærebetændelse gik i sig selv. I tilgift oplevede jeg, at de smerter jeg plejer at have under min menses aldrig dukkede op”

– Susanne Hjøllund, Malling

”Efter et par måneder med voldsomme blødningsforstyrrelser fik jeg, i slutningen af januar 2013, konstateret et fibrom/muskelknude i underlivet, på størrelse med en appelsin, hos min praktiserende læge. – Lægen henviste mig derfor til Skejby sygehus til nærmere undersøgelse og – sandsynligvis – operation.  

I maj måned startede jeg på et intensivt behandlingsforløb med ugentlige behandlinger hos Sophie Beuchert, som jeg tidligere havde gået til en afstressende behandling hos en gang imellem, og jeg nåede at få 4 behandlinger inden underlivs-scanningen på hospitalet i juni.
Ved denne scanning kunne der ikke konstateres noget fibrom overhovedet!

Jeg fortsatte Bowtech-behandlingerne endnu nogle gange herefter og er dybt taknemmelig for de gunstige virkninger heraf. Ikke alene undgik jeg den operation jeg var blevet stillet i udsigt, – sidegevinsterne har også været mange og ligeså positive: Bedre kropsfornemmelse, mere nærvær, mere handlekraft og bedre evne til at mærke følelser og behov.

Jeg er stadig forbløffet over resultatet men kan kun anbefale behandlingen, der er blid men effektiv.”

– Karin H. (48 år)

Behandler: Sophie Beuchert OBS! Denne case har været anvendt i mit eksamensmateriale, derfor er den mere udførlig end de fleste andre casestories. Når der står “banke” menes der den lette “tapping” på bestemte punkter, i bestemte sekvenser, som anvendes i TFT. “SUD” er en almindelig anvendt skala til at måle graden af smerte/ubehag. Det er en forkortelse af “Subjective Units of Distress”. Sophie Beuchert.
Klient: Britt
Kontrakt: 5 behandlinger Behandlingsteknik: Tankefeltterapi – TFT
Tema: Eksamensangst

Case: Britt lider af svær eksamensangst, som optræder/udløses/trigges på forskellige tidspunkter i et eksamensforløb, både før og under eksamen. Hun har også ubehag efter eksamen i forhold til at føle, at hun har gjort det godt nok.

Behandling: Vi starter hver session med at vende batterier og finde ind til det øjeblik ved en eksamen, som på behandlingsdagen fylder mest. Britt føler stort ubehag: SUD 10. Jeg arbejder med fuld TFT/EFT med diverse sætninger som fastholder eller, til at begynde med, øger ubehaget. SUD falder forholdsvis hurtigt, men ubehaget går ned i kroppen og vi banker det væk sted for sted, så både ubehaget ”ved tanken om”, og det kropslige/følelsesmæssige ubehag er væk. SUD 0.

Efter hver behandling er et aspekt af Britts eksamensangst ”banket” i 0. Jeg har vendt batterier mange gange i løbet af behandlingen, som minimum efter hver sekvens, og sidst i behandlingen har vi banket det sidste ubehag væk med Traumesekvensen, typisk når SUD var omkring 2. Afslutning med GTL og bank på mirakel punktet i 3 min.

Vi nåede 4 behandlinger før Britts eksaminer og hun har selv beskrevet, hvordan hun oplevede at det gik. (Se nedenstående case). Britt har fået grundig instruktion i at banke sig selv med både traumesekvensen og sandwichsekvensen, og i at vende batterier, både ved hjælp af bank på OP 1 + OP 2 samt kravebensvejrtrækning. I løbet af behandlingerne var vi tilbage og se på nogle situationer i Britts barndom, som blev ledsaget af følelsen af ”ikke at blive set”. Her har vi opdaget områder vi evt. vil banke på i kommende behandlinger, for at få de sidste aspekter af eksamensskræk væk.

Britts case med hendes egne ord:
Min case (Britt)
Jeg har siden de allerførste eksaminer i folkeskolen haft store problemer med eksamensangst. I en mundtlig eksamens situation er hjerneklappen lukket ned og alt hvad jeg har lært og kan, er pludselig ikke til at finde. Nogle gange har jeg dog klaret eksamen fint, men lukket ned for mig selv og er brudt sammen så snart jeg er kommet ud af lokalet. På daværende tidspunkt kan jeg ikke huske hvad der er foregået til eksaminationen. Andre gange er klappen gået ned med det samme og eksamen er startet med at jeg ikke kan læse eksamensspørgsmålet højt samt mister ord og sprog.

Til skriftlig eksamen har jeg følt mig stresset og jo hurtigere tiden går, jo mere stresset er jeg blevet og mister til sidst evnen til at tænke.
Nervøsiteten ved begge eksamens former er som regel startet allerede første uge før 1. eksamen, hvilket bl.a. har resulteret i al for lidt søvn og ubehag.

Tanker før behandlingen
Inden behandlingsforløbet startede, var jeg en smule nervøs, mest pga. af at jeg ikke vidste hvordan det kom til at foregå og om jeg kunne finde ud af at åbne op og give slip. Derudover havde jeg en lille knude i maven over, om det ville blive for alternativt og at jeg på den måde ikke kunne forholde mig til situationen.

Oplevelse ved behandling
Ved første behandling, hvor Sophie inden start forklarede mig metoden med bl.a. inddragelse af at vende batterierne, var jeg klar. Allerede efter denne behandling, som var meget følelsesladet, følte jeg en forandring, kunne mærke roen i kroppen samt følelsen af at intet foregik i hjernen, som om den var blank.

Fokus var på eksamens angst og eksamensoplevelser, men ligeledes kom vi frem til episoder tilbage fra min barndom, som var med til at løsne op. Der blev bl.a. også banket på fysisk smerte i nuet, hvilket gjorde at jeg kunne slappe af i både krop og sind efter hver behandling.

Denne følelse havde jeg efter hver behandling. Behandlingerne tog meget af min energi, idet jeg græd gennem det meste af behandlingen og min krop arbejdede på livet løs. Det resulterede i et behov for at sove en del i den intense periode (mange behandlinger indenfor kort tid), hvilket ikke fungerede helt så godt, da jeg var kommet i gang med eksamenslæsningen for sent. På den anden side, har den intense behandlingsperiode givet mere lyst til at bruge nogle af metoderne derhjemme, da man ikke glemmer det.

Dagen før min første eksamen, havde vi fjerde behandling, hvilket lå rigtig godt. Jeg havde om natten næsten ikke sovet, var lidt i panik og meget nervøs, men efter behandlingen var jeg klar til at gå til eksamen med selv et grin og smil over situationen. Det var første gang jeg mærkede min nervøsitet i læseperioden, hvilket har givet mig generelt mere ro og lyttet til min krop – sovet, når der var behov for det – samtidig med at jeg accepterede at jeg dermed ikke kunne nå alt.

Eksamenssituationer efter behandlinger
Min første eksamen, som lå dagen efter min 4. behandling, gik rigtig godt. Jeg formåede at beholde roen og gav mig tid til at gøre det så godt jeg kunne. Flere gange under eksamen bankede jeg på mig selv, mest på toilettet, hvor jeg bankede (bankede for: du kan ikke nå det hele) og gik tilbage til eksamensbordet med et smil. Men efter 3 timer forsvandt min koncentration og jeg kunne ikke banke det selv, måske det var fordi jeg følte mig presset. Det er min første eksamen, hvor jeg havde en god oplevelse, hvilket var guld værd.

Anden eksamen startede og sluttede på samme måde, men tidsmæssig lå den først kl. 13 og jeg havde svært ved at slappe af inden. Men oplevelsen var ikke så god som den første og vil derfor næste gang bevidst placere en behandling dagen inden eksamen eller sågar før, hvis eksamen er sent på dagen.
Jeg er ikke færdig med arbejde med mig selv og vil fortsæt komme til behandling. Jeg glæder mig til næste eksaminer til januar og håber/regner med at se et en bedre resultat.

Britt

“For 6 mdr. siden var jeg så ubetænksom at skubbe en tung sofa tilbage på sin plads med hoften. Resultatet var manglende bevægelighed i hofteleddet og smerter for hvert eneste skridt, jeg tog, – pludselig var 50 m. afstand et stort problem!
Jeg søgte straks alternative muligheder for behandling, – ialt 3 forskellige – uden nævneværdig bedring, og havde faktisk sagt farvel til vandreture og storbyferier, da en veninde foreslog mig Bowtech-behandling, som hun selv var meget begejstret for. Ærlig talt havde jeg ikke de store forventninger, men havde jo intet at tabe, – og godt at jeg gjorde det, for efter 6 eller 7 behandlinger kunne jeg igen bevæge mig uhindret —– og har bestilt en vandrerejse til Toscana til foråret!!!
Behandlingen består af små, blide muskelgreb efterfulgt af en lille pause, mens virkningen af grebene virker i kroppen. I begyndelsen undrer man sig over, at så små greb overhovedet kan bevirke noget, men den vildfarelse kommer man snart ud af, når man i pauserne mærker, hvor kraftigt de virker ind på kroppen.
Selvom jeg nu er “fritgående”, fortsætter jeg med at gå i behandling hos Sophie Beuchert for såvel fysisk som psykisk at være i god form.
Jeg kan kun på det allervarmeste anbefale Bowtech-behandling – den kan noget mere!”
– Ely Hørfarter

OBS! Denne case har været anvendt i mit eksamensmateriale på uddannelsen til Tankefeltterpeut, derfor er den mere udførlig end de fleste andre casestories. De nævnte sekvenser, som anvendes i Tankefeltterapi – TFT, øves og læres af klienten til eget brug efter behov. “SUD” er en almindelig anvendt skala til at måle graden af smerte/ubehag. Det er en forkortelse af “Subjective Units of Distress”. Sophie Beuchert.

Generel beskrivelse af problemet: Mange års kamp med lavt selvværd (kodeord “fortabthed” med SUD-tal omkring 9-10)

Behandlingen:
Blev af Sophie bragt tilbage til en ungdomserindring, der udtrykte min problematik meget godt – vi var oppe på et SUD-tal på omkring 10. Derefter faldt tallet til 3-5. Gennemførte 9-punktsbehandling og visualiserede løsningsmodeller til min erindring.

Ved den næste behandling tog vi udgangspunkt i en næsten identisk erindring, som lå længere tilbage – i skoletiden – og var endnu tættere på roden af problematikken. SUD: 8-9, der faldt til 0. I denne behandling gennemførte vi igen 9-punktsbehandling og visualisering.

Sophie er en fantasifuld og levende guide igennem visualiseringen, der efter nærmest at være låst fast (af mig!), ved Sophies hjælp tog en overraskende drejning til sidst. Jeg er langsomt begyndt at behandle mig selv med 9-punktsbehandling, traumesekvens og omvendt polarisering. Arbejder på at få gjort det oftere i dagligdagen.

I dag f.eks. er det lykkedes mig at gennemføre 2 x traumesekvens og 6 gange 9-punktsbehandling fra kl 12 til kl 22. Efterfølgende føles det fredfyldt indvendigt. Ikke en imponerende daglig frekvens, men selvom det ikke er imponerende, elsker og accepterer jeg mig selv!

Thomas Agerfelt Olesen

“Jeg har det sidste års tid gået hos Sophie, fordi jeg har fået sclerose og fordi der er sket store omvæltninger i mit liv. Sclerosen var den primære grund til at opsøge en anderledes behandlingform – især fordi min type sclerose ikke kan behandles effektivt medicinsk. Det kan forværre min tilstand at have stress, og jeg føler at en af virkningerne ved Bowtech er den mediterende/opmærksomme tilstand både krop og sind bevæger sig ind i under terapien: en aktiv, men helt afslappet tilstand. Det føles som om opmærksomheden er mindst lige så vigtig som de greb, der “vækker”  kroppen. Jeg har oplevet, at følelsen i mine hænder blev bedre, at jeg kunne gå bedre, og jeg har oplevet at være tilstede i min krop på en opmærksom måde, jeg ikke har oplevet før. Det føles som en kamp mod sclerosen, der ikke kæmpes med kanoner (medicin), men uden “våben”, bare med ens egen opmærksomhed på de muskler, der aktiveres af grebene. Jeg vælger begge veje, både kanoner og Bowtech!”
– Thomas Agerfeldt Olesen, 45 år

“Jeg var skeptisk i starten, det her var da bare for nemt: Et par tryk (massage) og derefter hvile. Men allerede efter første behandling, kunne jeg mærke en positiv virkning i flere dage bagefter. Bowen-massagen har rettet op på min skæve hofte, ryg og skulder. Skævheder som har fulgt mig siden barndommen. Få behandlinger men en STOR effekt. Så jeg er virkelig blevet klogere, og har det fint her et halvt år senere”
– Leon Weinreich, behandlet i foråret 2012

“Jeg har fået behandling med Bowen Terapi og er meget glad og overrasket over den positive virkning, det har haft på mit helbred.
Jeg blev opereret i min venstre skulder for en del år siden, hvor jeg fik indsat en skulderprotese. Det gik fint i nogle år, men pludselig fik jeg meget stærke smerter i venstre skulder, jeg kunne ikke sove om natten for smerter og fik smertestillende medicin. Jeg blev undersøgt på hospitalet og fik den besked, at det muligvis blev nødvendigt med en ny operation, men at der ikke var nogen garanti for, at det ville blive bedre. Derfor skulle jeg foreløbig fortsætte med smertestillende medicin, som heller ikke hjalp ret meget. Jeg hørte heldigvis om Bowen Terapi, og allerede efter første behandling kunne jeg mærke en bedring. Jeg fik for første gang i lang tid en meget roligere nattesøvn, og efter nogle behandlinger havde jeg ikke brug for smertestillende medicin mere, og det har jeg stadigvæk ikke. Jeg slap også for at blive opereret igen, og det er jeg meget glad for.
Jeg har haft en del problemer med min tyktarm med smerter og diarre, men det er også blevet bedre, efter jeg begyndte at få behandling med Bowen Terapi.”
– Lissi Simonsen

OBS! Denne case har været anvendt i mit eksamensmateriale, derfor er den mere udførlig end de fleste andre casestories. Når der står “banke” menes der den lette “tapping” på bestemte punkter, i bestemte sekvenser, som anvendes i TFT. “SUD” er en almindelig anvendt skala til at måle graden af smerte/ubehag. Det er en forkortelse af “Subjective Units of Distress”. Sophie Beuchert.

Generel beskrivelse af problem med SUD (0-10)
Sophie behandlede mig 15/6/2014. Efter længere tids søvnløshed og højt arbejdspres var jeg på behandlingstidspunktet deltids sygemeldt pga. stress. Jeg mødte op med en følelse af tomhed indvending, og jeg var derfor skeptisk om Tankefelt terapi/EFT overhovedet kunne bruges, da jeg havde svært ved at sætte ord på problemet. Jeg stiftede første gang bekendtskab med EFT i 2008 i forbindelse med min NLP Master Practitioner certificering, og havde derfor lidt kendskab til det på forhånd.

Kort beskrivelse af behandlingen:
Sophie startede behandlingen med at ”vende mine batterier” og vi gik derefter i gang med at arbejde med forskellige sætninger medens Sophie ”bankede” på mig. Hun gik nænsomt men systematisk til værks og efter ca. 15-20 minutter ramte hun nogle stærke ord som åbnede op for følelserne af tristhed, og jeg kunne ikke holde tårerne tilbage.
Vi valgte at arbejde med sætningen ”Jeg har en depression” – hvor jeg kom op på SUD 8, efter banke frekvens og ni-punkts behandling kom den følelse ned på 0.

Sophie bankede videre med sætningen ”Jeg har en depression og det er forkert” – for følelses igen kom op på 6-7 stykker. Sophie opfangede intuitivt at det handler om selvværd, og guidede mig til at finde en situation i barndommen, hvor jeg også havde en følelse af ”forkerthed”. Følelses blev her meget stærk – SDU 9. Jeg så den lille pige udefra, og hun vendte ryggen til mig. Sophie hjalp mig til at visualisere at vi ”bankede” på pigen, Andrea 6 år, som under banke forløbet vendte front i mod og tog imod omsorgen.

Resultat af behandlingen:
Vi arbejdede omkring en time. Den overordnende følelses ”Jeg har en depression” kom ned på 0 og dermed accept at situationen.

Vi sluttede lavt selvværd, barndom situation på SUD 2. En ok følelse, da jeg fik følelsen af at jeg tog vare på den lille pige og dermed mig selv, en god proces er startet.

Vi blev enige om at arbejde videre med ”den lille pige” indvending for at få vendt andre situationer i barndommen og få denne følelse på SDU 0 også. Ny tid er aftalt til efter sommerferien.

Jeg fik 2 øvelser med hjem at arbejde videre på indtil næste behandling. ”Vende batterier” og øve på Ni-punkts behandlingen.

Jeg føler at jeg er på rette vej, og i proces med at “Få ryddet op” – det er en god fornemmelse. Sophie er en dygtig behandler og terapeut, hun åbnede op for mine følelser ved at være hård men nænsom i sit arbejde og bruge sin intuition til at komme videre i forløbet.

Andrea

OBS!  “SUD” er en almindelig anvendt skala til at måle graden af smerte/ubehag. Det er en forkortelse af “Subjective Units of Distress”. Sophie Beuchert.

 

Da jeg vil tabe mig og derfor har lagt min kost om, ville det være fantastisk hvis behandling med TFT kunne mindske, eller helt eliminere, min trang til (hvidt) brød.

Jeg startede med en SUD på 10, som kom ned på 0. Jeg har indtil videre fået 3 behandlinger, da min trang vendte tilbage med nye aspekter efter de første behandlinger. Som udgangspunkt for hver behandling var SUD dog lavere fra gang til gang. Nu er der gået nogle uger uden behandling, og jeg føler igen trang til brød, men ikke nær så stærk som tidligere. Jeg har aftalt yderligere 2 behandlinger hos Sophie, for at følge op og komme i 0 igen.

Jeg har oplevet Sophie Beuchert som en professionel behandler. Det var godt for mig at der blev givet tid til at forklare teorien bag teknikken. Som udgangspunkt var min skepsis ifht. behandlingsformen høj. Den er blevet væsentligt mindre, idet jeg har kunnet konstatere at behandlingen har haft effekt på min trang til brød. For mig har det været en god oplevelse og jeg ville ikke holde mig tilbage for at anvende TFT igen med en anden problematik.

Mine varmeste anbefaling til Sophies behandling.
T.S.

Gennem lang tid har negative tanker omkring mig selv fyldte mit hovedet og holdt mig fra at være mig selv. Sophie har hjulpet mig med at indse at det er en uholdbar løsning, og at jeg er nød til at passe på mig. Gennem behandling hos Sophie er jeg startet på en større bearbejdning af mit selvbillede. Igennem bare en behandling kan hun få hele kroppen til at slappe af og bedst af alt få tankemylder til at stoppe.

Samtidig har hun behandlet mig for smerter. Hun kan få mine smerter til at blive summen, hver eneste gang hun behandler mig. Smerter har været et kæmpe problem i 4 år for mig, og derfor er det en fantastisk følelse at få smerterne til at blive minimeret så markant efter endt behandling.
Sanne Thisgaard 26.11.2015

Testimonial: “Efter min brystreducerende operation kunne jeg ikke ligge på ryggen og sove pga ømme lymfekirtler på siden af brystet. Efter kun én af Sophies Bowen behandlinger, gik jeg direkte hjem og sov et par timer – på siden – og helt uden smerter. Jeg sover nu meget bedre om natten. Jeg oplever at have fået mere energi, da min nattesøvn ikke længere er præget af smerter. Jeg kan på det varmeste anbefale Sophies behandlinger, der ikke alene er behagelige, men også forvandler smerte til velvære. Hun er mild og tilstedeværende og hun ved præcist, hvad hun gør”

Maria 45 år

Sommeren 2014 fik jeg 6 behandlinger hos Sophie, da jeg oplevede ekstra pres på jobbet og hjemme. Symptomerne var søvnløshed, hjertebanken og modløshed. Under hver Bowen terapi oplevede jeg totalt afslappethed, en skøn pause og frirum fra ræset. Jeg fik min “grounding” tilbage, begyndte at sove bedre igen og fik undervejs øjnene op for at jeg var ramt af stress. Bowen terapi fik mig til at stoppe op, mærke min krop og mig selv igen. Hvilket for mig betød at jeg efter nogle behandlinger kunne tænke mere klart og først derefter kunne tage handling. Jeg fik lavet nogle justeringer i mit arbejdsliv og blev mere opmærksom på, hvad der bringer værdi og glæde i mit liv. Jeg har i dag mere fokus på at bibeholde balancen mellem arbejde og privatliv, og får lejlighedsvis stadig Bowen terapi hos Sophie som afstresning og forkælelse. Det kan varmt anbefales. Andrea Paulsen, Rekrutteringskonsulent.

I efteråret 2016 havde jeg store problemer med smerter i nakke, skulder og overarm, som følge af afklemte nerver i nakken. Jeg var sygemeldt i længere tid og gik til fysioterapi, uden den store effekt. Efter ca halvanden måned fortalte jeg om mine symptomer til en bekendt, der viste sig at være Bowtech-terapeut. Hun gav mig en behandling, som med det samme reducerede smerterne betragteligt. Da hun boede langt fra mig, anbefalede hun Sophie til det videre forløb, og efter ca. to behandlinger hos hende var jeg smertefri. Et par behandlinger yderligere har desuden øget bevægeligheden i nakken.

Karsten Gramkov

Kære Sophie

Vil lige fortælle, at jeg stadig har det godt i mit ben, jeg glædes over det hver dag. Jeg ved også, hvad jeg skal gøre, hvis det begynder igen, så får du nemlig besøg af mig.   “Jeg er 66 år og  har i flere år haft smerter i venstre ben og har af og til måttet tage smertestillende. Det har været værst om natten.  Jeg har haft gang i mange forskellige behandlinger, men lige lidt har det hjulpet.  Efter at jeg har fået 5 behandlinger hos Sophie har jeg ikke taget en eneste smertestillende pille og jeg kan igen gå lange ture og fungere normalt i min hverdag. Det er fantastisk ikke at have smerter og jeg glæder mig over det hver dag.”

Kærlig hilsen, Bente

Kære Sophie! Tusind tak for al hjælp jeg har fået de sidste uger😄 jeg kom igennem min eksamen uden panik og skyklapper, og angsten og stressen fik jeg beroliget ned med bankning☺️  . -Er lidt usikker på hvordan resultatet bliver, men er lige nu bare mega lettet over at jeg har kommet mig godt gennem den her periode!

Videre så vil jeg meget gerne fortsætte at komme til dig, måske en gang i måneden eller noget lignende? Men vi kan snakkes ved og aftale det nærmere ☺
Kh. RKR
Note fra Sophie: Efterfølgende fik jeg at vide at RKR fik et rigtig godt og tilfredsstillende resultat af sin eksamen.
I foråret 2019 stiftede jeg bekendtskab med behandlingsformen Bowtech.
Jeg er blevet behandlet for arvæv, og et vredet haleben ifm. efterfødselskomplikationer
som gjorde, at jeg ikke kunne sidde smertefrit på numsen.
Jeg blev meget overrasket over de blide og korte tryk og, at jeg efterfølgende skulle ligge alene i flere minutter, alt imens Sophie forlod lokalet, for at lade min krop selv arbejde videre med impulserne. Jeg må sige, at jeg ikke havde store forventninger til effekten af dette. Og jeg blev derfor meget overrasket over den store virkning. Allerede da jeg gik fra første behandling mærkede jeg influenza symptomer, som dog ikke udviklede sig til sygdom men blot var tegn på at kroppen begyndte at arbejde og nogle timer efter første behandling begyndte min krop at rumstere og prikke og hele sig selv.
Sophie er sød, seriøs og yderst professionel og kompetent. Hun kan noget særligt med sine hænder. Sophie udviser varm omsorg, og man føler sig set og hørt som menneske.
Jeg giver herfra de varmeste anbefalinger.
Ulrikke Jensen

Hej Sophie!

Sidste gang vi sås var i juli måned, da jeg efter et succesfuldt tankefeltterapi forløb (3 gange) blev introduceret til Bowen afspænding som mit fjerde klip på klippekortet. Du nævnte at jeg kunne benytte det sidste klip inden vi nåede efterårsferien, og det er derfor jeg skriver nu.
Jeg har stadig et klip tilbage hvilket jeg egentlig ikke har et behov for at få brugt som sådan. Efter et meget brugbart og vellykket forløb hos dig har jeg overkommet de udfordringer jeg havde ifht restaurantbesøg – faktisk har jeg været ude at spise henover sommeren flere gange helt uden problemer. Det er SKØNT!
De bedste hilsner MRM
Kvinde 25 år
Note fra Sophie: Da MRM ikke lige havde behov for at bruge 5. klip på sit kort fik hun udsættelse på det i 2 måneder – eller mulighed for at give klippet videre, så en anden kunne få glæde af det.

En meget fin og kompetent behandling! Fik løsnet smertefuld ryg med større bevægelighed til følge . Og ikke mindst dyb afspænding og stressrelease. Kan virkelig anbefales.

Birgitte Stengaard

“Tak for en skøn behandling – det er længe siden jeg har følt mig så afslappet og bare tilstede i min krop 

Pernille Grønnegaard

Thank you very much, for your -gold hands- is always a pleasure to came me and my daughter. Anya is your fan nr 1. She is very happy that her cogh is gone now! Is a very delicate terapy that involves all body&mind in the same time 💙💙💙
You will find in Sophie a profesionist bowen terapist and a person that knows how to listen to your issues.

Catalina Pascan

De to Bowtech behandlinger her indenfor de forgangne to uger har i den grad lettet på smerterne i skulder, lænd og arme. Jeg føler næsten at min bevægelighed er blevet frigivet igen efter at have været knudret inde! Tak!❤️❤️❤️

Birthe Ibsen