PRISER

Massage

1 session – 60 minutters skøn oliemassage – 590 kr.

Bowtech

1 session – 60 minutters blid bindevævsterapi – 590 kr.

Inklusiv samtale og eventuelle øvelser.

Klippekort til Fokusforløb:

Her får du et klippekort med en god rabat til dit forløb hos Sophie Klinik.

Bowtech Bowen Terapi:  Når kroppen er låst og der er smerter eller uro. Denne bindevævsterapi er fantastisk til dig, som gerne vil afspændes i dybden, men ikke orker olie og megen berøring. Den er nænsom og effektiv og kan foretages uden på tøjet, hvis du synes det er rarest.

3 sessioner 1620 kr.

5 sessioner 2500 kr

Tankefeltterapi / EFT

Body & Mind – få sat ord på

1 session – 60 minutter –  1250 kr.

Klippekort

5 sessioner 4500 kr.

For virksomheder, institutioner og konsultationer for børn:

Pris efter aftale. Varighed 30- 45 minutter

Betaling
Du kan betale kontant eller via MobilePay nummer 582577 PlatformPlus. Det er også muligt at få tilsendt en faktura hvis det passer dig bedst at betale ved en bankoverførsel. Dertil skal jeg bruge din mailadresse.

Handelsbetingelser

Klippekort betales ikke tilbage, hvis du ikke får brug for alle klip, – men det kan eventuelt gives videre til en anden, som kan få glæde af det. Da vi arbejder med forløb, hvor en session ofte bygger på den eller de foregående sessioner er et klippekort gyldigt i 6 måneder, men kan efter aftale eventuelt forlænges.

Afbud eller udeblivelse
Har du brug for at melde afbud eller flytte din aftale, så gør det i så god tid sm overhovedet muligt – gerne senest dagen før – så kan en anden nå at få glæde af din tid.  Melder du afbud mindre end 3 timer før din aftale bedes du betale ½ session, da jeg ikke kan nå at booke en anden ind. Ved udeblivelse fra din aftale betales fuld pris.