INTRO

Behandling til forvandling – næret, hel og levende på alle planer

Genkender du dig selv i noget af det følgende?

  • Du er et både stærkt og sensitivt menneske og måske har du i en periode mest brugt din styrke og glemt at lytte til din sensitive side?
  • Du oplever du er fastlåst eller gået i stå i dit liv på grund af smerter eller stress.
  • Du har måske allerede prøvet både det ene og det andet uden synderlig effekt, – eller i et alt for langt, langsomt virkende og ressourcekrævende forløb?
  • Du oplever et behov for behandling og vejledning, som rykker på alle planer, så dit liv kommer til at hænge bedre sammen?
  • Du leder efter en behandling eller et forløb, som er skræddersyet lige præcis til dig, – og som passer til en hverdag, som kan være temmelig fyldt i forvejen.
  • Du er klar til at tage ansvar for at din trivsel ikke køres ud på et sidespor, men helt naturligt og uden stress bliver tilgodeset.
  • Det giver mening for dig, at lære helt konkrete redskaber til eget brug, – og som bonus, – selv kunne behandle dine egne nærmeste f.eks. familie og børn med de teknikker du lærer.
  • Du er motiveret til at komme ”bagom smerten” og finde ud af hvad lige præcis dine symptomer handler om?

Oplever du nogle af følgende symptomer:

Smerter af kendt eller ukendt årsag    Spændinger     Søvn, – eller fordøjelsesbesvær     Tilbagevendende infektioner   Allergier eller astma     Besvær med immunforsvar eller hormonsystem     Perioder med indre uro eller nedtrykthed    Angst   Fobi    Smerter i nakke, skuldre, ryggen eller andre steder i kroppen f.eks. bækken, knæ, ankler, fødder, arme, håndled eller hænder     Væske i kroppen eller generende arvæv

Blid og effektiv behandling

Bowen Vital Energi

Vil du have behandlet dine smerte-områder blidt, nænsomt og effektivt, med respekt for dine grænser?

 

-En behandling, som af-spænder og afstresser dig i dybden  og samtidig vækker dine egne vitale ressourcer og booster dit immunforsvar?

Tankefeltterapi og EFT

Bevidst forløsning

Tumler du med akutte eller kroniske smerter, diverse stress-symptomer, angst, fobier, uro eller utryghed i forskellige situationer? Det kan for eksempel være hvis du føler du skal præstere noget. (Eksamen eller lignende).

Måske føler du dig overvældet, og dine udfordringer er begyndt at fylde uhensigtsmæssigt meget i din hverdag?

Book en session

Din tid med Sophie

Vil du have behandlet dine smertepunkter på en nærende måde med dyb afspænding, inspiration til livsstil og en hverdag som giver mening for dig, samt enkle øvelser og tips til en glad krop og mere livsenergi?

Vil du have det NU, så effekten kan begynde at mærkes med det samme eller efter ganske få sessioner?